HR | EN
Stadoh na povišeno mjesto i doživjeh milinu radosti.
Dr. fra Jure Radić
BREADCRUMB_YOU_ARE_HERE > News > 2015

News - 2015

Imenovan novi ...

Rješenjem Ministarstva zaštite okoliša i prirode o imenovanju ravnatelja Javne ustanove „Park prirode Biokovo“, Velimir Vidak-Buljan, dipl.oec., imenovan je s danom 08. rujna 2015. godine, utorak, ravnateljem Javne ustanove „Park prirode Biokovo“, na razdoblje od četiri godine. 

Poziv vlasnicima ...

S ciljem poticanja lokalnog stanovništva na bavljenje tradicionalnom poljoprivredom Javna ustanova „Park prirode Biokovo“, i ove godine će po četvrti put podijeliti sjemenski krumpir vlasnicima biokovskih dolaca koji se nalaze u Parku prirode Biokovo. 

Izrađen pilot ...

U okviru BBio projekta „Održivi razvoj pograničnih područja kroz očuvanje autohtonih pasmina i otvaranje genskih centara u Buhovu i na Biokovu“ u kojem je Javna ustanova ''Park prirode Biokovo'' partnerska institucija, pod projektnom aktivnosti 4.2 Očuvanje mediteranskih travnjaka na području Parka prirode Biokovo izrađen je Pilot projekt obnove pašnjaka ... 

NAJAVA: 34. ...

U Parku prirode Biokovo, u organizaciji HPD Biokovo, 18. 01. 2015. održati će se memorijalni pohod "Slobodan Ravlić".Polazak je u 08:00 ispred zgrade Grada Makarske 

Održan ...

U subotu 10. siječnja 2015. održan je tradicionalni uspon na Bukovac ( 1030 m/nm) i blagoslov Planinarske kuće Bukovac u organizaciji PD "Pozjata" iz Brela.